Bekijk hier de nieuwe ontwerpen van onze ECO menumappen

Filter

close
0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Goodline Menukaarthouders

We begrijpen dat de presentatie van uw menu belangrijk is om een blijvende indruk op je gasten te maken. Daarom hebben we een uitgebreide collectie menukaarthouders samengesteld die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle toevoeging vormen aan uw tafelsetting.

Waarom kiezen voor onze menukaart tafelhouders?

Elegantie en Stijl: Of je nu een chic restaurant, een gezellig café of een trendy bistro hebt, onze tafelhouders passen perfect bij elke ambiance.

Duurzame Materialen: We hechten waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom zijn al onze tafelhouders gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals RVS, hout en acrylglas, die bestand zijn tegen dagelijks gebruik in een drukke (restaurant)omgeving.

Veelzijdigheid: Of je nu een standaard menukaart wilt presenteren of seizoensgebonden specials wilt promoten. U kunt wisselen snel en eenvoudig tussen verschillende menu's.
 

Bestel vandaag nog jouw menukaart tafelhouders!


Bij Goodline geloven we in het leveren van kwaliteitsproducten die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Onze menukaart tafelhouders zijn een must-have voor elk restaurant.

Tip. Kijk ook eens bij onze krijtborden, tafelbordjes of tafelstandaards