Trouwseizoen 2024: Bekijk hier al onze Trouwakte mappen

Bent u op zoek naar bedrukte Menumappen?

Of u nu een chique restaurant, een gezellig café of een bruisende bar runt, de presentatie van uw menu is belangrijk bij het uitstralen professionaliteit en van het aantrekken van gasten:

Eerste Indruk: Je menu is vaak het eerste dat gasten zien wanneer ze je restaurant binnenkomen. Met een aantrekkelijk ontworpen en bedrukte menumap maak je meteen een positieve eerste indruk.
Merkidentiteit: Menumappen die passen bij de stijl en sfeer van uw restaurant bieden een uitstekende kans om uw huisstijl te versterken. Gasten zullen uw restaurant gemakkelijker herkennen en onthouden.

Professionele uitstraling: Bedrukte menumappen geven uw restaurant, café of bar een professionele uitstraling. Gasten waarderen de inspanningen van een restaurant om hun menu op een aantrekkelijke manier te presenteren. En tevreden gasten zijn eerder geneigd terug te komen en positieve beoordelingen achter te laten.

Ontwerp van de mappen

Waarschijnlijk heeft u al een idee in gedachten over het ontwerp van de map, maar beschikt u niet over de benodigde software om dit visueel vorm te geven? Wij begrijpen dat het prettig is om te beginnen met een voorbeeld, en voor ons is het een kleine moeite om dit te maken.
Mail ons uw logo als .pdf of .eps bestand en geef al uw voorkeuren aan in deze e-mail. Denk hierbij aan de kleur van de map, de kleur van de opdruk, de grootte en positie van het logo, enzovoort.
U kunt dit mailen naar info@goodline.nl en wij sturen u zo spoedig mogelijk een voorbeeld terug.

Als u ook een vrijblijvend prijsoverzicht wilt ontvangen, verzoeken wij u om in deze e-mail aan te geven hoeveel mappen u nodig heeft en welke druktechniek uw voorkeur heeft. Op basis van deze informatie kunnen wij een vrijblijvend prijsoverzicht voor u opstellen.