Trouwseizoen 2024: Bekijk hier al onze Trouwakte mappen

A4-formaat diplomamappen

Diplomamappen in A4-formaat worden het meest gekozen, aangezien certificaten en diploma's vaak dit formaat hebben. 
We hebben deze diplomamappen van A4-formaat in verschillende ontwerpen en stijlen. Van klassiek en elegant naar modern en opvallend. De diplomamappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Zo vindt u altijd een map die op uw stijl aansluit.

Mappen voor 1 tot 40 diploma's

Binnen onze categorie met A4-formaat diplomamappen heeft u de keuze uit mappen voor 1 certificaat, 2 certificaten, 3 certificaten en 4 certificaten.
Voor wie nog meer documenten wil bewaren, hebben we uitbreidbare mappen waar u 4 tot 40 certificaten in kwijt kunt.
Bent u op zoek naar een kleurrijke map, kijk dan eens bij onze Classic mappen

Drukwerk

De presentatie van uw mappen is belangrijk bij het uitstralen van uw professionaliteit en merk. Met aantrekkelijk ontworpen en bedrukte mappen maakt u meteen een positieve eerste indruk.
Bedrukte mappen geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Mensen waarderen deze inspanningen van een bedrijf om hun mappen op een aantrekkelijke manier te presenteren. 

Zakelijk of particulier

Zoekt u diplomamappen voor uw bedrijf of onderwijsinstelling? En heeft u grotere aantallen nodig? Wij helpen u graag en bieden bij deze mappen ook staffelkorting aan.
Heeft u maar 1 map nodig voor persoonlijk gebruik? Natuurlijk bent u als particuliere klant ook van harte welkom bij Goodline!

Toepassingen van diplomamappen

De toepassingen voor deze mappen zijn eindeloos. Hieronder vindt u enkele toepassingen:
Studenten: Bewaar schoolcertificaten, diploma's en deelnamebewijzen overzichtelijk voor toekomstige referentie.
Werknemers in het OnderwijsBescherm en organiseer professionele certificaten en erkenningen tegen vouwen, scheuren, vlekken en andere schade.
Bedrijven: Organiseer behaalde certificaten van medewerkers of cursisten, zoals diploma's en vakbekwaamheidsbewijzen, op een overzichtelijke en veilige manier.
Freelancers, Consultants en CoachesGebruik een certificaatmap om certificaten en diploma's te organiseren en te beschermen, waardoor uw kwalificaties altijd netjes en toegankelijk zijn.
Artsen, Verpleegkundigen en Andere ZorgverlenersBewaar en organiseer medische licenties, specialisaties en bijscholingscertificaten efficiënt en veilig.
SportverenigingenOrganiseer certificaten van sportopleidingen, EHBO-trainingen en veiligheidscursussen op een gestructureerde manier.
Persoonlijke CertificatenBewaar persoonlijke certificaten zoals reiscertificaten, taalcertificaten en computercertificaten. Een goed georganiseerde diplomamap kan handig meegenomen worden naar sollicitatiegesprekken om uw kwalificaties te tonen.

Ander formaat diplomamappen nodig?

Heeft u geen A4-formaat diploma's? Kijk eens bij onze diplomamappen voor A5-formaat of overige formaten.  Deze diplomamappen zijn ideaal voor certificaten van cursussen, workshops en opleidingen die niet het standaardformaat hebben. De vier hoeken zorgen ervoor dat de documenten netjes blijven, en de professionele uitstraling die u graag wilt meegeven wordt gegarandeerd.

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Bekijk dan onze klantenservice pagina of neem contact met ons op indien uw vraag niet beantwoord is.